HEIST KEBAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Heist Kebab. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 20:53 het eten was koud. Ook de extra samurai saus en pepers waren er niet bij alsook de kaas waar we extra voor betaald hadden was er niet bij. Jammer.
3 feb 2024 om 18:27 Lekker
30 jan 2024 om 20:17 De sla was over de datum (zag bruin) alls ook de kip had en heel raare smaak. Wij hebben er ma 2 hapen van ge daanen hebben het gewoon weg gedaan ge gooit. Ik en mijn vrouw werde er miselijk van we hade dürüm groot en broofje groot
20 jan 2024 om 8:23 Snel, lekker. Altijd perfect!
13 jan 2024 om 21:26 Ze zijn redelijk snel maar het eten was niet goed. Veel te droog veel te weinig saus. Niet al te warm
13 jan 2024 om 19:33 Altijd heel lekker, maar al de 2de keer dat het eten redelijk koud is.
5 jan 2024 om 21:15 Altijd heel lekker.
5 jan 2024 om 21:13 Was lekker
4 jan 2024 om 0:01 Levering zo als gewoonlijk heel vriendelijk eten was aan de mindere kant kapsalon was oke maar de 2 kebabs waren verkeerd gemaakt terwijl we dit hadden aangekondigd eten was spijtig genoeg niet meer warm persoonlijk vond ik het een beetje jammer
29 dec 2023 om 16:22 Eten , ni echt warm meer. Had 5 pikante kippeboutjes en 5 gewone kipppeboutjes , alles samen in 1 bakje … da was ni zo handig
27 dec 2023 om 22:17 Trage bezorging, eten was beetje koud, weinig saus
7 dec 2023 om 20:40 Heel lekker, snelle bezorging. Vriendelijke mensen.